0

pinc150x150Dé manier om voor een fijn prijsje een complete garderobe te scoren, is door te shoppen tijdens sample sales. Eén van onze favorieten is PINC sale. Waarom? Deze organisatie verkoopt items uit de nieuwste collecties met een korting van 40 tot 50 procent! Ze verkopen echt alleen de nieuwste collecties van spring summer 2014, dus geen oude voorraden zoals je bij andere sample sales vaak ziet.

En het zijn niet zo maar merken waarvan ze items aanbieden maar écht super leuke brands! Denk bijvoorbeeld aan American Vintage, DAY Birger et Mikkelsen, SuperTrash, Braez, Modstrom,Wildfox en Tony Cohen. Niet de eerste de beste dus. Kun jij wel wat nieuwe items in jouw garderobe gebruiken (welke vrouw niet?!), dan is dit je kans! Je maakt nu bij ons kans op 250 euro shoptegoed bij PINC sale. Dat is niet alleen met korting shoppen maar ook nog eens gratis shoppen!

Wil jij kans maken op deze geweldige prijs? Klik hier om mee te doen aan deze actie. De winactie loopt tot en met 14 april 2014 en de winnaar zal hier bekend worden gemaakt.

  • pinc573x573

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties