0

Annic van wonderenOndernemers (in spe) opgelet! Misschien heb je het al voorbij zien komen op de social media kanalen van Annic, Founder & Director van ILFN, maar voor degene die dat heeft gemist, hebben we leuk nieuws. Annic gaat namelijk een Masterclass ondernemen geven op ILFN HQ.

Dagelijks ontvangt Annic mailtjes en berichtjes op Twitter en Facebook met de vraag of ze tijd heeft om tips en/of advies te geven. Annic: “Ik vind het heel erg leuk om ondernemers te helpen en te inspireren, maar door de verschillende bedrijven die ik inmiddels heb, heb ik daar helaas te weinig tijd voor. Daarom is het idee ontstaan om een Masterclass ondernemen te geven op ILFN HQ.”

Wat je kunt verwachten tijdens de Masterclass? Onder andere het verhaal van Annic hoe ze I Love Fashion News is gestart en hoe deze site binnen 4,5 jaar van nul bezoekers naar bijna 1 miljoen bezoekers is gegroeid. Daarnaast komen onder andere de volgende onderwerpen aan bod: social media, pr en marketing, netwerken, tips & trics, valkuilen en 10 gouden tips. De Masterclass wordt afgesloten met een vragenuur. De aanwezigen kunnen vragen stellen én stellingen en punten waar ze op vastlopen bij hun eigen bedrijf voorleggen aan Annic.

Heb je interesse in deze Masterclass? Schrijf je hieronder vrijblijvend in en ontvang meer informatie.


Heb jij een brandende vraag? Of wil jij heel graag dat Annic een bepaald onderwerp behandelt? Laat onder dit artikel een reactie achter met jouw suggestie; dan is de kans groot dat deze wordt meegenomen tijdens de Masterclass!

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties