0

pharrell thumb 150Vrouwen kunnen zich hullen in prachtige jurken en looks, maar er zijn ook zat mannen die net zo kunnen stralen op de rode loper. Voor deze rubriek kiezen we elke week een man uit die door ons bekroond wordt tot stylish man of the week.

Als iemand met recht de titel stylish man of the week verdient is het wel Pharrell Williams. We kennen hem allemaal door zijn geweldige zangkunsten, maar de laatste tijd focust hij zich ook steeds meer op mode. Zo heeft hij al voor verschillende merken collecties ontworpen, waaronder Adidas. Pharrell heeft een stijl waar je van houdt of die je drie keer niks vindt, maar zijn outfits zijn altijd met veel zorg uitgekozen en uniek. Graag wisselt hij met verschillende stijlen, maar afscheid nemen van zijn geliefde hoeden zit er absoluut niet in.

Toen de zanger zijn ster kreeg op de Hollywood of Fame had hij er één op uit zijn gigantische hoedencollectie. De outfit was vooral kleurrijk, waar hij vaker voor kiest. Pharrell was gehuld in vooral designers waar hij op dit moment een samenwerking mee heeft lopen. Zo waren zijn jeans van Adidas, wat je zag aan het logo op zijn kont. Verder droeg hij costumized Chanel boots en een leren jack van Billionaire Boys Club.

Bekijk zijn outfit hieronder. Zin om je vriend of een andere man te verwennen met nieuwe kledingstukken? Klik dan op één van de foto’s.

Heb je zin om verder te shoppen? Bekijk dan in ons webshop overzicht de leukste online shops.

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties