0

John Legend attends his 36th Birthday CelebrationVrouwen kunnen zich hullen in prachtige jurken en looks, maar er zijn ook zat mannen die net zo kunnen stralen op de rode loper. Voor deze rubriek kiezen we elke week een man uit die door ons bekroond wordt tot stylish man of the week.

Deze week geven we John Legend de titel van best gekleede man van de week. Afgelopen weekend werd de zanger 36 jaar en dat werd groots gevierd in club Oxtail in Las Vegas. John zette uiteraard zijn beste beentje voor en kwam helemaal op en top verzorgd naar zijn eigen feestje.

Hij had zijn mooiste birthday suit uit de kast gehaald, zodat iedereen kon zien dat hij de meest stijlvolle birthday boy was van de week. Zijn pak was voorzien van velvet details en hij had ook een toepasselijk strikje om zijn nek heen gedaan. Aan zijn voeten droeg hij nette lakschoenen, die perfect stonden bij zijn outfit. Wat een stijlvolle man is John toch ook…

Bekijk de foto’s van John Legend birthday suit hieronder. Zin om te shoppen voor je hubby? Klik dan op één van de shop tips om te bestellen.

Heb je zin om verder te shoppen? Bekijk dan in ons webshop overzicht de leukste online shops.

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Jessica Besselsen)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties