0

jay 150Vrouwen kunnen zich hullen in prachtige jurken en looks, maar er zijn ook zat mannen die net zo kunnen stralen op de rode loper. Voor deze rubriek kiezen we elke week een man uit die door ons bekroond wordt tot stylish man of the week.

Jay Z draait alweer heel wat jaartjes mee in de showbizz en heeft heel wat stylisten zien komen en gaan, waar hij ook gelukkig aardig wat van heeft geleerd. Natuurlijk weet zijn vrouw Beyoncé ook precies wat haar man het mooist staat en daarom zijn de rode loper looks van Jay altijd om door een ringetje te halen.

Voor de première van de door hem geregisseerde film Annie, koos Jay Z in tegenstelling tot zijn andere collega’s niet voor een casual ensemble, maar ging strak in pak. Queen Bee droeg een grijze outfit en de rapper matchte perfect met zijn pak in dezelfde kleur. Hij combineerde het pak met een nette witte blouse en zwarte schoenen met veters.

Bekijk zijn outfit hieronder. Zin om je vriend of een andere man te verwennen met nieuwe kledingstukken? Klik dan op één van de foto’s.

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties