0

bradley 150Vrouwen kunnen zich hullen in prachtige jurken en looks, maar er zijn ook zat mannen die net zo kunnen stralen op de rode loper. Voor deze rubriek kiezen we elke week een man uit die door ons bekroond wordt tot stylish man of the week.

Bradley Cooper is een man die heel wat vrouwenhartjes sneller laat kloppen met zijn felblauwe ogen en wapperende manen, maar ook ons modehart. Als de acteur een event heeft slaat hij vrijwel nooit een modeflater en is altijd door een ringetje te halen met één van zijn designpakken.

Deze week tijdens de première van zijn nieuwste film American Sniper was het weer raak, terwijl hij poseerde naast zijn modieuze college Sienna Miller. Het tweetal zag er adembenemend uit en Cooper koos voor een elegant zwart pak. Met een witte blouse en zwarte stropdas zat er geen verrassend element in zijn look, maar met zijn ogen heb je dat ook niet nodig.

Bekijk zijn outfit hieronder. Zin om je vriend of een andere man te verwennen met nieuwe kledingstukken? Klik dan op één van de foto’s.

Heb je zin om verder te shoppen? Bekijk dan in ons webshop overzicht de leukste online shops.

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties