0

Learn from the best staat centraal @ Style School ByDanie. Zelf hoorde ik links en rechts dat studenten veel theoretisch onderwijs aangeboden kregen, waardoor het soms lastig was om na het afstuderen aan de slag te gaan in het werkveld. Uit eigen ervaring weet ik als geen ander hoe leerzaam het is om met mensen mee te lopen en zo te zien hoe het er in de praktijk aan toe gaat. Kortom, learning by doing is heel belangrijk en dat is precies wat we voorop stellen in onze Style School.

Learning by doing is heel belangrijk

Een paar weken terug gingen onze Fashion Styling studenten bij PR-bureau Iconic Studios in Amsterdam langs. De stylisten in spé leerden daar alle ins en outs over het PR-vak en gingen vervolgens zelf aan de slag. We stelden ze op de proef doordat ze binnen slechts 15 minuten in tweetallen een outfit met als thema 'triba; bij elkaar moesten zoeken. Creativiteit, samenwerken en stressbestendigheid komen namelijk ook goed van pas in het vak der stylistes.

Het team waarmee ze vervolgens aan de slag mochten gaan, zijn ook professionals waardoor de studenten tijdens onze opleiding goed portfolio-materiaal kunnen opbouwen waarmee ze daadwerkelijk aan de slag kunnen zodra ze zijn afgestudeerd. Voor deze editie werkten we samen met modellen van Elite Model Management, fashion fotograaf Martijn Senders en make-up & hairstylist Christel Man.

De eindresultaten? Je bekijkt ze allemaal hieronder, we zijn trots op onze cursisten! Benieuwd hoe het er backstage aan toe ging tijdens de shoot? Dat report kun je hier terug vinden.

Style School ByDanie

Style School ByDanie 1

Style School ByDanie 2

Style School ByDanie 3

Style School ByDanie 4

Style School ByDanie 5

Style School ByDanie 6

Benieuwd naar de andere activiteiten, cursussen en opleidingen die in onze Style School plaatsvinden? Vanaf nu ga ik hier elke maand 1x een artikel over schrijven. Keep you posted!

PS. Wil je meer info over onze cursussen? Lees dan hier verder!

Tekst en beeld: Danie Bles

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties