0

Elke week schrijf ik over de leukste hotspots van Antwerpen, maar mocht je bij gebrek aan tijd niet die kant op kunnen dan is online-shopping natuurlijk the key!

"We hebben er maanden lang mega hard aan gewerkt en ik ben er dan ook super trots op!"

Zoals je misschien wel hebt gelezen, heb ik twee maanden geleden www.stylemydayshop.nl geopend. Dit is een webshop met mode, beauty, lifestyle en home accessoires. We hebben er maanden lang mega hard aan gewerkt en ik ben er dan ook super trots op! De Style My Day shop is gekoppeld aan mijn blog Style My Day en met één klik op de knop kun je gelijk jouw favoriete item(s) bestellen!

Style My Day Shop verkoopt de allerleukste fashion, beauty, lifestyle en home producten voor elk budget! Het wordt verstuurd in een prachtige doos met een mooie sticker waardoor dit een super cool cadeautje is voor jezelf maar het is natuurlijk ook hééééél leuk om te geven! We krijgen wekelijks nieuwe producten binnen. Al die producten dragen wij, team Style My Day, ook zelf en zo worden ze ook gefotografeerd, op die manier zijn alle items goed zichtbaar en kun je duidelijk zien hoe alles staat. Hoe fijn is dat! Een ander groot pluspunt is dat als je voor 3 uur besteld je jouw item de volgende dag al in huis hebt!

"We hebben nu een kortingscode voor jou!"

Omdat we super blij zijn met onze lieve volgers en wij graag willen dat iedereen gespot wordt met de te gekke items uit de Style My Day Shop, hebben we nu een kortingscode voor jou! Als je bij het afrekenen de code 123stylemydayshop123 invoert, krijg je maar liefst 10% korting op jouw bestelling! Deze korting is geldig tot en met 1 april 2016. Dus surf snel naar www.stylemydayshop.nl en bestel nu jouw fashionable item!

See you next time!
Love, Lonneke

Tekst en beeld: Lonneke Nooteboom

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties