0

Inmiddels is het Nederlandse Tumble 'n Dry een vast adresje in de wereld van kindermode. Kleertjes, schoentjes, accessoires, hier kun je alles kopen voor je hippe kids. Mama's kunnen vanaf nu ook terecht in de allereerste flagshipstore van het merk.

Het kindermodemerk heeft namelijk een winkel geopend van ruim 100 vierkante meter. In tegenstelling tot wat je misschien zou verwachten, ligt deze eerste winkel niet in Amsterdam, maar in Amersfoort. Janneke van der Meij, managing director van Tumble 'n Dry is us dol blij met de eerste complete Tumble 'n Dry- belevenis van het merk.

"We laten van alle stijlen maar één item zien. Dus geen volle winkel met rijen van dezelfde artikelen. Al onze segmenten vind je terug op de winkelvloer: zowel Lo, Mid als Hi. Vanaf december van dit jaar komt daar ook de allernieuwste new born-collectie bij. Dat betekent dat we eind dit jaar echt de volledige collectie kunnen tonen."

"Ik ben met name heel blij met het showroomconcept. Omdat er van elk stuk maar één stuk in de winkel hangt. Dit geeft de winkel een fris en fun uitstraling. Om een compleet plaatje te verkopen, bieden we ook een aantal andere merken aan. Bijvoorbeeld schoenen van Rainbow & Snow en accessoires van het merk Hay."

De Tumble 'N Dry-winkel is te vinden aan de Sint Jorisstraat 3 in Amersfoort.

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties