0

Het Zweedse H&M is stiekem voor ons allemaal de veilige thuishaven, want bij H&M slagen we altijd wel. Daarom kunnen we binnenkort ons hart nóg meer ophalen, want de kledinggigant opent een nieuwe spectaculaire flagship store van bijna 4.000 m2. Verrassend genoeg opent dit paradepaardje niet haar deuren in Amsterdam, maar in Den Haag.

Een maandenlange renovatie ging er aan vooraf, maar het is H&M gelukt om de 'grandeur van weleer' van het monumentale Bonneterie pand te combineren met hun eigen fun of fashion. 5 November is het zover, vanaf dan kunnen we shoppen in de 6 verdiepingen tellende winkel waarin alle H&M collecties - inclusief H&M Home en H&M Beauty - verkrijgbaar zijn.

Susan Krau, country manager van H&M Nederland: ”Een flagship winkel openen van internationale allure is een droom die uitkomt. H&M heeft het monumentale pand omarmd en met respect voor de historische elementen voorzien van het allernieuwste en meest luxueuze interieur. Elke verdieping heeft een eigen design dat past bij de collectie die daar verkocht wordt, waardoor we onze klanten een totaal nieuwe shopervaring kunnen bieden. Dit is absoluut één van de mooiste H&M-winkels wereldwijd, die de verwachtingen van de inwoners van Den Haag en alle bezoekers van de stad zal overtreffen!”

Op dit moment zijn er 123 H&M-winkels verspreid over 76 plaatsen in Nederland. De flagship winkel in Den Haag wordt de 126ste vestiging. Ga jij een kijkje nemen?

www.hm.com

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties