0

Yfke SturmNederlands topmodel Yfke Sturm wist iedereen afgelopen weekend volledig te choqueren toen bleek dat ze zwaargewond was geraakt bij een ongeluk met een jetsurfplank. In de buurt van het Italiaanse eilandje Ischia zou ze van haar jetsurfplank zijn gevallen en zijn overreden door een boot.

De Italiaanse krant Corriere della Salla meldde dat het model in levensgevaar was. Binnen een mum van tijd stond de media vol van Yfke’s levensbedreigende toestand en deelden ook veel BN’ers hun medeleven. Na een verklaring van Touché Model Management bleek gelukkig dat de situatie iets minder erg is dan door de media beschreven.

“De familie van Yfke Sturm dankt vrienden en kennissen voor alle warme berichten. De toestand van Yfke is stabiel en buiten levensgevaar. Er is geen bewijs dat ander letsel is ontstaan als gevolg van het ongeval. De artsen zijn positief gestemd over haar herstel. De familie is enorm dankbaar voor alle steun maar vraagt om privacy”, aldus de verklaring van Yfke’s management.

Wij wensen Yfke en haar familie veel sterkte in deze moeilijke tijd.

  • Yfke Sturm

(Tekst: I Love Fashion News Redactie)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties