0

The Life Ball gala.Oostenrijk heeft een wel heel opvallende verschijning naar het Eurovisie Songfestival gestuurd. De 25-jarige Conchita Wurst is namelijk, zoals we gisteren konden zien, niet alleen een travestiet, maar ze heeft ook nog eens haar baard laten staan!

De 25-jarige Conchita, of Thomas Neuwirth zoals zij eigenlijk heet, is misschien niet de favoriet van landen als Rusland, Armenië en Wit-Rusland, maar voor de diversiteit van het programma is ze zeker goed.

De laatste tijd worden er op de catwalk ook steeds vaker transgendermodellen zoals Andrej Pejic ingezet en dit laat – volgens ons – zien dat iedereen goed en mooi is op zijn of haar eigen manier. Conchita Wurst draagt hier haar steentje aan bij, en zeker door het laten staan van haar opmerkelijke baard.

Zelfs ontwerper Jean Paul Gaultier kan dit beamen, want Conchita is al een tijdje zijn muse en hij zou haar graag op zijn catwalk hebben! Echter staat haar zangcarrière blijkbaar op één en of dit terecht is, dat zullen we zaterdag zien.

Ben jij benieuwd? Hieronder alvast een clip met Conchita.

  • The Life Ball gala.
  • BP_17779414
  • BP_17784375

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Indra Jager)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties