0

selena miranda vriendinnenHet doet nog altijd een beetje pijn dat Miranda Kerr en Orlando Bloom uit elkaar zijn gegaan. Voor de buitenwereld leken zij met hun lieve zoontje Flynn het perfecte gezinnetje. Schijn kan echter bedriegen, dat bleek wel toen het stel officieel bekendmaakte te gaan scheiden.

Vlekkeloos en rustig is niet hoe we het einde van hun relatie kunnen omschrijven, eerder als een rotzooi met een flinke dosis drama. Die drama was vooral te danken aan het knipperlicht teen dream koppel Selena Gomez en Justin Bieber. Miranda zou tijdens haar huwelijk wel heel knus hebben gedaan met Justin en een tijd daarna zouden Orlando en Selena troost bij elkaar hebben gezocht. Toen de mannen elkaar tegen kwamen op Ibiza kon dat natuurlijk niet goed gaan. De knapperds raakten slaags met elkaar en zijn daarna snel de nachtclub uitgehold.

Na dit incident hebben we al maanden niks meer gehoord over deze love square. Maar dat maken de foto’s van Miranda en Selena samen bij de Louis Vuitton show niet minder opvallend. Alsof er nooit iets is voorgevallen tussen (de mannen van) de twee poseren ze zij aan zij en wordt er zelfs geknuffeld.

Je kan de foto’s van de vriendinnen (?) hier bekijken. 

  • selena miranda vriendinnen 500

(Beeld: www.instagram.com)

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties