0

justin bieber 150Je ziet het vast wel eens op straat: jongens of mannen die hun broek zo laag hebben hangen dat je fijn kunt meegenieten van hun ondergoed. In Amerika zijn ze hier nu helemaal klaar mee en hebben ze resoluut maatregelen genomen tegen deze laaghangende denim trend.

De gemeenteraad van Ocola, een stadje in de Amerikaanse staat Florida, heeft besloten dat een laaghangende broek wordt bestraft met een boete van 500 dollar en maximaal zes maanden gevangenisstraf. De gemeente definieert een te laag hangende broek als het twee centimeter onder de natuurlijke taille valt op een manier die ondergoed of blote billen toont.

Deze bizarre regel is niet alleen in Ocola in Florida geldig. Eerder werden dit soort regels al ingevoerd in steden als New Orleans, Chicago, Detroit en Miami. Wel verschilt de boete per staat, zo zijn er ook steden die als boete niet meer dan 50 dollar rekenen en mannen een bezoekje aan de gevangenis besparen.

Heb je deze zomer een tripje geboekt met vriendlief naar Amerika? Zorg er dan dus voor dat zijn broek niet te laag hangt!

  • justin bieber 500

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Sanne Lankhuijzen)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties