0

satc hoge hakken 150Eén van onze favoriete series is en blijf Sex And The City, al was het alleen maar om die prachtige outfits. Maar daar biedt Sarah Jessica Parker nou juist haar excuses voor aan.

De actrice bracht laatst een bezoekje aan een dokter en de beste man ontdekte dat er een extra botje in haar voet was ontstaan vanwege al die hoge hakken die ze al geruime tijd draagt. “Jouw voet doet dingen die het niet zou moeten doen. Dit bot hier, die heb je zelf gecreëerd. Dat hoort daar niet”, aldus de dokter.

Sarah voelt zich nu verantwoordelijk voor de ‘hoge hakken’ trend omdat zij en haar collega actrices immer hooggehakt in beeld verschenen. “Het leek er echt op alsof we tegen alle vrouwen zeiden: ‘Je moet hakken zoals deze dragen.’ Maar dat wilden we echt niet. Waren het prachtige schoenen? Ja. Pasten ze bij onze karakters? Ja, want vrouwen houden ervan om ze te dragen. Maar het werd zo uitvergroot dat het net leek alsof vrouwen ze iedere dag zouden moeten dragen”, aldus SJP tegen Elle.com.

Opvallend is dat haar schoenencollectie die ze in samenwerking met Nordstrom op de markt bracht, vrijwel allemaal ook hoog zijn.

Krisin Davis, Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon en Kim Cattrall

Krisin Davis, Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon en Kim Cattrall

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Michelle Helmigh)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties