0

chanel boy bag 150Vraag jij je af waarom Aziatische vrouwen altijd in de rij staan voor designer boetieks in Europa? Dat is omdat merken zoals Chanel hier goedkoper zijn. Nu wil dat modehuis daar verandering in aanbrengen.

De prijzen van de Chanel 2.55 tas, de Boy Bag en de 11.12 tas worden wereldwijk gelijk gemaakt. Hierdoor kunnen mensen gewoon in eigen land de tassen aanschaffen in plaats van tijdens een trip. Ook wordt hiermee de vragen over de authenticiteit door prijsverschillen voorkomen. Helaas heeft dit wel als gevolg dat de tassen in Europa duurder worden, terwijl die in China bijvoorbeeld in prijs zullen dalen.

Een andere handige bijkomstigheid van het wereldwijd gelijk maken van de prijzen, is dat de deur wordt geopend voor online verkoop. Op dit moment worden enkel beautyproducten in de webshop van Chanel verkocht en dat gaat in de toekomst wellicht veranderen. “We gaan het merk klaarstomen voor de komen tien tot vijftien jaar. Op een dag zullen we waarschijnlijk ook online verkopen, maar we doen het op ons eigen tempo”, aldus Bruno Pavlovsky, president of fashion bij Chanel.

Eind 2015 zullen de prijzen van de Chanel tassen aangepast zijn.

  • chanel boy bag 500

(Beeld: www.sorayabakhtiar.com)

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties