0

Connie-RoseCuteness-alarm! Want de ontzettend schattige Britse Connie-Rose Seaubourne heeft een modellencontract gekregen. De peuter, die bijna 2 jaar is, staat nu al bekend om haar grote en vooral stralende glimlach.

Waar papa Peter en mama Julie ook met hun kleine spruit kwamen, overal kregen ze te horen dat hun dochtertje model moest worden. “Uiteindelijk stuurde ik een foto van haar op naar een modellenbureau, met de vraag of ze inderdaad model zou kunnen worden of dat ik mezelf voor de gek hield”, aldus de moeder. “Ze gaven geen krimp.”

En mét succes, want Connie-Rose heeft inmiddels al twee grote opdrachten binnen gesleept. “Ze heeft zo veel plezier voor de camera, maar als het ze het niet meer leuk vindt, als er ook maar iets op wijst dat ze het niet meer naar haar zin heeft, dan stoppen we ermee. Het gaat erom dat ze het naar haar zin heeft.”

Connie-Rose werd 2 maanden te vroeg geboren en na twee weken als prematuur stelden de dokters het syndroom van Down vast. Haar ouders wisten dat hun kindje een groot risico liep op de aandoening, maar kozen er bewust voor om op voorhand geen test te laten uitvoeren. “Wij kennen al kindjes met Down en zien geen verschil. Voor ons maakt het niet uit: Connie-Rose is gewoon onze baby, en ze heeft al onze liefde nodig”, aldus de trotse mama.

  • Connie Rose
  • Connie-Rose

(Beeld: Twitter)

(Tekst: I Love Fashion News Redactie)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties