0

Marc Jacobs fall 2014 collection runwayDe winter staat voor de deur en hoewel sommige er van ons geen erg in hebben, zijn er ook mensen die de winter moeten doorbrengen op straat. Daklozen in Londen zullen de aankomende winter geen afschuwelijke kou meer hoeven te lijden want dierenorganisatie PETA gaat veel warmte geven.

De dierenorganisatie gaat namelijk ingeleverde bontjassen van warenhuis Liberty schenken aan mensen zonder een dak boven het hoofd. Dit warenhuis verkoopt al een lange tijd geen bont meer, maar zamelt elk najaar bontjassen in. Een andere organisatie genaamd Wrap Up weet daar wel raadt mee want deze jassen gaan ze uitdelen aan de daklozen. PETA vindt dit natuurlijk een geweldig project en schenkt nu nog meer ingezamelde jassen aan Wrap Up. Het initiatief loopt hartstikke goed want alleen al in 2013 wisten ze er 15.000 op te halen en dat zijn heel veel mensen die je daar blij mee kunt maken.

Naast dit enorme aantal, hebben celebs als Kim Cattral en Mariah Carey in het verleden ook al hun bontjassen gedoneerd. Dankzij de tientallen mensen die hun bontjas hebben gedumpt, kan PETA een belangrijke boodschap de wereld insturen”, aldus vertegenwoordiger van PETA Mimi Bekhechi. “Alleen mensen die niks hebben, hebben het recht om bont te dragen. We roepen meer mensen op om daklozen én dieren te steunen door hun bontjassen in te leveren.”

Mocht jij ook dolgraag je jas willen doneren? Neem dan een kijkje op de website van PETA.

  • Marc Jacobs fall 2014 collection runway
    Anna Wintour

www.peta.nl

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Jessica Besselsen)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties