0

bad4eeb7280bc4ad32d62b763a84a483Parijs is niet alleen de stad van de liefde, maar ook die van de mode. Momenteel vinden er in die magische plaats alle grote coutureshows plaats. Van Chanel tot Versace, de straten lopen over van grandioze ontwerpen en celebrities die ze komen aanschouwen.

Voor de modeweken in september heeft de stad Parijs besloten om de modewereld nog duidelijker welkom te heten, zodat zij weten dat ook de gemeente van Parijs hen ondersteunt en verwelkomt. Een woordvoerder van de stad zegt: “It’s about putting City Hall and the institutions of Paris at the service of creativity and amplifying the importance of Paris Fashion Week.”

Waar dit op neer komt is een campagne genaamd ‘La Mode Aime Paris’ oftewel ‘de mode houdt van Parijs‘. Deze lovende woorden zullen onder andere op de Eiffeltoren te zien zijn. Daarnaast (en dit is een héle leuke) zullen de shows live worden uitgezonden op grote schermen die verspreid worden over de stad. Dit betekent dat jij een modeshow in Parijs kan bijwonen! Daarnaast wordt er zo een €60 miljoen geïnvesteerd in de modescholen in en rond Parijs, om deze een boost te geven.

  • bad4eeb7280bc4ad32d62b763a84a483

(Beeld: www.pinterest.com)

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties