0

Het zijn niet de allerbeste maanden voor Ashley en Mary-Kate Olsen. Eerst werden ze door 40 stagiaires aangeklaagd vanwege de heftige werkdruk en lage (of helemaal géén) salarissen, nu is het de internationale modepers die niet blij met ze is.

De tweeling heeft het de pers namelijk onmogelijk gemaakt om hun show te combineren met andere shows tijdens Paris Fashion Week. Mary-Kate en Ashley Olsen besloten op het laatste moment om hun collectie van hun kledingmerk The Row dit seizoen niet in New York te showen, maar in Parijs.

De tweeling hield hun show op hetzelfde tijdstip als die van modehuizen Vionnet en Rochas, waardoor de modepers een keuze moest maken. Voor de hoofdredacteuren van verschillende modebladen is dit absoluut not done, want voor hen is het elke keer weer stressen om bij alle shows op tijd aanwezig te zijn.

Maar er is meer, want de Olsen twins kozen ook nog eens voor een locatie ver buiten de stad. Maar liefst één uur rijden. Hierdoor was het onmogelijk om de show met andere shows te combineren.

De New York Post schrijft dat de raad van Franse modeontwerpers, Chambre Syndicale du Prêt à Porter des Couturiers et des Créateurs de Mode, alle hoofdredacteuren zelfs heeft afgeraden om naar de show te gaan. Volgens de beroemde tweeling is hier niets van waar; zij zouden bewust geen modepers uitgenodigd hebben. Wat vind jij van de planning van de tweeling?

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties