0

naomi 150Naomi Campbell is de beroerdste niet om zich in te zetten voor het goede doel en is een graag geziene gast tijdens benefiet evenementen. Het model trekt zich de ziekte ebola erg aan en wil daar ook graag iets tegen doen. Daarom zal zij binnenkort een pop-up store openen, maar er is nog meer.

Naast de winkel die eind november geopend zal worden in Westfield in Londen, zal Naomi ook twee modeshows organiseren. Voor het doel ‘Jeffrey Wright’s Ebola Survival Fund’ zullen er aankomende februari in New York en Londen fashion shows worden gehouden, om zoveel mogelijk donaties op te halen. Dit is voor het project ‘Fashion for Relief’, waar ook de winkel voor is geopend.

Miss Campbell reist de hele wereld over voor haar werk, maar is de laatste tijd een stuk voorzichtiger. Zo vertelt zij: “De volgende keer dat ik ga reizen zal ik een masker, latex handschoenen, bleek en sprays meenemen. Ik reis zo veel, je moet doen wat nodig is dat je jezelf veilig voelt.”

Hopelijk zullen de winkel en de modeshows veel geld opleveren, zodat Naomi binnenkort al deze maatregelen niet meer hoeft te nemen!

  • naomi

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties