0

De 20-jarige Bianca heeft er in één klap een hoop fans bij, waaronder Pamela Anderson. Bianca, die meedoet aan het tv-programma Austria's Next Top Model, besloot zich uit te kleden op de catwalk toen ze een mantel van vossenbont moest showen tijdens de Weense Fashion Night.

Met deze ludieke actie is Bianco een grote held onder bontstrijders geworden. Bianca kon het niet over haar hart verkrijgen om de mantel te dragen, maar weigerde de opdracht niet. In plaats daarvan besloot ze dus te 'strippen' op de catwalk. Haar actie gaat de hele wereld over. Pamela Anderson, die zelf ook dierenrechtenactivist is, was aanwezig bij de Weense Fashion Night en spreekt vol lof over Bianca: "Ik vond het fantastisch. Het was zo onverwacht. Het was een geweldige actie van haar."

De Weense Fashion Night vond al plaats op 18 juni, maar de aflevering van het programma werd afgelopen dinsdag pas uitgezonden. De jury van het programma was zelf minder te spreken over de kandidate.Ze zou de uitzending van afgelopen dinsdag verpest hebben en dreigt gediskwalificeerd te worden. Of dat gaat gebeuren, wordt in de volgende aflevering bekend. Wat vind jij van haar actie?

Bekijk het fragment hieronder.

www.plus4.com/topmodel

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties