0

Madeline StuartDe New Yorkse modeweek draait op volle toeren en elke designer probeert zichzelf én anderen te overtreffen. De een pakt uit met een rits beroemde modellen, de ander kiest de meest bizarre locatie. Tijdens de show van FTL Moda gebeurde er wel iets héél bijzonders: daar liep een model met het Syndroom van Down mee.

Voor de 18-jarige Madeline Stuart een droom die uitkwam: meelopen tijdens New York Fashion Week. Toen zij haar moeder vertelde dat ze model wilde worden, heeft haar moeder meteen professionele foto’s laten maken en contact gezocht met modellenbureaus. Het verhaal van Maddy en de bijbehorende foto’s gingen al snel viraal, want hoe schattig waren haar ambities?

Al snel bleek dat Maddy héél serieus was en echt als model wilde meelopen tijdens de grote shows. Mét succes, want tijdens de presentatie van FTL Moda was het dan zover. Daar maakte ze haar entree in een prachtige witte jurk. Zouden er in de toekomst meer meisjes met het Syndroom van Down meelopen op de catwalk?

Benieuwd naar de foto’s? Klik dan hier.

 

 

(Beeld: www.instagram.com/madelinesmodelling_/)

(Tekst: I Love Fashion News Redactie)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties