0

chrissy teigen 150Wie het knappe model Chrissy Teigen (en tevens vriendin van John Legend) kent, weet dat zij een prachtig figuur heeft. Chrissy is slank, maar heeft wel de bijbehorende vrouwelijke curves.

Zoals bijna elke celeb slash model, plaatst Chrissy veel foto’s van zichzelf op Instagram en dit is waar het fout ging. Volgers plaatsten nare opmerkingen over haar gewicht onder verschillende beelden. Zo vroegen een paar fans zich af of en waarom het model was aangekomen, terwijl een andere volger ‘kilo’s aan het kweken?!’ schreef.

Het Sports Illustrated model was deze kritiek meer dan zat en besloot actie te ondernemen. Op Twitter postte zij een screenshot van de betreffende opmerkingen over haar gewicht en schreef daarbij: ”Honestly f–k you all. Why do I even open anything up to you.” Daarna vraagt ze zich af of haar volgers in het dagelijks leven ook zomaar iemand op straat zouden aanspreken en vragen of ze zijn aangekomen of vertellen dat ze te dik zijn.

Dit is niet de eerste keer dat Chrissy haar volgers aanpakt. Aan E! Online liet zij al eens eerder weten dingen vaak in een opwelling te doen en zich daarna afvraagt: ‘waarom heb ik dat gedaan?’.

  • chrissy teigen 500

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Sanne Lankhuijzen)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties