0

Linda ModePowervrouw Linda de Mol neemt in haar nieuwe column voor LINDA Mode de laatste modetrends eens goed onder de loep. Haar mening: de hedendaagse mode is niet meer zo vernieuwend. Ze stelt dan ook de vraag: “Ligt het aan mij, of is mode saai aan het worden?”

Als argument voert de presentatrice aan dat ze alle trends al “tig keer” voorbij heeft zien komen. “De wijde soul-pijpen, de brede schouders, de kokerrok, de bohemian look, de safaristijl, colorblocking.” Volgens haar is hier niets nieuws aan. “Wat is er sinds de milleniumwisseling nou wezenlijk nieuw geweest in de mode?”, vraagt de 51-jarige presentatrice zich dan ook af.

Vervolgens gaat Linda door met haar kritische noot en neemt ze zich voor om alleen nog maar dure ‘klassiekers’ te kopen. “Stukken die tijdloos zijn of elke twee jaar in de mode terugkomen, die het waard zijn omdat ze gewoon van mooiere stoffen gemaakt worden dan de look-alikes van Zara.” Ben jij het met haar eens?

  • Linda Mode 500
    De nieuwe LINDA.mode staat in het teken van sekssymbool Marilyn Monroe. Maar nog héél even geduld; vanaf morgen ligt ‘ie in de winkel.

(Beeld: www.instagram.com/linda_magazine/)

(Tekst: I Love Fashion News Redactie)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties