0

Kim KylieDe Kardashian/Jenner (half)zusjes lijken allemaal enorm op elkaar als je het ons vraagt. Ze hebben dezelfde killer curves en hun stijl bestaat vooral uit strakke bodycon jurken en rokken met torenhoge palen. Toch is er tussen de zussen behoorlijk wat competitie gaande.

Dat blijkt wel uit een fragment uit de laatste Keeping Up With The Kardashians. Jongste zus Kylie, vertelt aan de oudste zus Kourtney dat zij vindt dat Kim haar ideeën afpakt en ze vervolgens veel cooler uitvoert. Kylie uit deze beschuldiging natuurlijk niet zomaar, ze komt met harde bewijzen. Vlak voordat Kim haar woestijn fotoshoot deed met enkel een lik verf op haar lichaam had Kylie namelijk al een woestijn fotoshoot gedaan. Ook het korte haar van Kim, was volgens Kylie nageaapt van haar kapsel.

Het is misschien niet leuk voor Kylie, omdat zus Kim flink wat meer aandacht krijgt dan zij (behalve om haar lippen natuurlijk), maar ze zeggen wel dat nadoen de hoogste vorm van vleierij is. Dus zie het maar als een compliment Kylie!

  • Kim Kylie 500
    Kim en Kylie met hun korte coupes
  • Kylie en Kim samen
    Kim en Kylie op de foto met hun oudste zus Kourtney

(Beeld: www.instagram.com)

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties