0

kristen stewart 640Kristen Stewart is het sinds alle Twilight films zijn uitgekomen een beetje rustiger aan gaan doen. Zo komt ze niet meer zoveel in de spotlights: ze speelt bewust niet meer in grote kaskrakers en ze lijkt door deze hervonden rust ook een andere stijl te hebben aangenomen.

Een tijdje terug hadden we jullie namelijk al kennis laten maken met Kristen’s Harper’s Bazaar shoot waarin zij schittert in opvallend klassieke kleding in pastel- en aardetinten. Flink anders dan de band t-shirts en zwarte broeken met scheuren die we van haar gewend zijn. In het interview dat de shoot begeleidt, vertelt Kristen over haar eerste ervaringen met de modewereld en haar bijzondere band met Chanel en Karl Lagerfeld in het bijzonder.

Kristen heeft geen goed woord over voor haar eerste kennismaking met de modewereld en zegt dat ze er in eerste instantie alleen maar ‘soul-sucking, cut-throat fashion people, the full-on Devil Wears Prada‘-achtige personen in tegenkwam. Pas later kwam zij in contact met de ‘respectful, natural and creative people’ die volgens haar rondlopen bij Chanel.

Vooral over Karl is Kristen te spreken: ze noemt hem een bron van wijsheid over van alles en nog wat die je in eerste instantie niet van hem verwacht. Van de samenwerkingen tussen Chanel en Kristen hebben we dan ook het laatste nog niet gezien!

Het hele interview met Kristen lees je hier

  • kristen-bazaar-subs-cover

(Beeld: www.harpersbazaar.co.uk)

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties