0

kelly 150Fashion Police‘s Giuliana Rancic dacht een ‘onschuldige opmerking’ te maken buiten beeld, maar dat pakte heel anders uit. Toen ze zei dat de actrice en zangeres Zendaya nu naar patchouli en/of wiet ruikt omdat ze dreadlocks heeft, kreeg ze flink wat pers over zich heen die haar racistisch noemde. Collega Kelly Osbourne leek het ook niet te pikken en dreigde de show te verlaten.

Guliana bood haar excuses aan en iedereen leek het te aanvaarden, maar het was al te laat: Kelly voegde daad bij woord en heeft de populaire show per direct verlaten. Volgens insiders was dit slechts de druppel die de emmer deed overlopen voor Kelly. Ze was namelijk al een tijdje niet meer tevreden met hoe het programma werd gemaakt.

Overigens lijkt Kelly Giuliana niets meer kwalijk te nemen. Zo tweette ze onlangs: ”It takes a strong women to apologize & makes a forgiving women even stronger! #ThisTooShallPass”. Jammer dat Kelly Fashion Police gaat verlaten, maar we denken dat er vast snel iets op haar pad komt!

  • kelly 500

(Beeld: www.instagram.com/kellyosbourne)

(Tekst: Mies Wegener Sleeswijk)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties