0

The Leftovers Premiere in New YorkJennifer Aniston is de perfecte Amerikaanse beauty en het komt zelden voor dat we haar betrappen op een slecht voorkomen. Natuurlijk is de actrice ook niet meer de jongste, maar voor haar leeftijd ziet ze er nog steeds flawless uit.

Bobbi Brown, make-up artieste, had de eer om Jennifer te interviewen over haar uiterlijk en andere zaken en hier was miss Aniston verrassend genoeg heel open over. Zo vertelde de Friends actrice dat ze nooit botox zal gebruiken. Zelf zou zij het niet willen, bij veel collega’s in Hollywood heeft zij gezien dat het tegenovergestelde resultaat vaak wordt bereikt, en van haar verloofde Jason Theroux zal ze (naar eigen zeggen) een pistool tegen haar hoofd krijgen als zij ook maar iets aan haar gezicht zou laten doen.

Jennifer heeft een gezonde levensstijl: ze eet zo min mogelijk koolhydraten en als ze dan weleens smokkelt is dit vaak alleen in het weekend. Haar ideale gewicht is tussen de 49 en 51 kilogram, Jennifer is 1,64 meter lang, en naarmate de jaren verstrijken moet zij hier toch wel iets meer voor doen.

Ben je benieuwd naar het gehele interview van Bobbi en Jennifer? Klik dan hier!

  • The Leftovers Premiere in New York
    Justin Theroux en Jennifer Aniston

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties