0

Doutzen 150Doutzen Kroes is één van de bekendste topmodellen van de afgelopen jaren en er is haast geen merk dat niet met het Nederlandse model wil samenwerken. De afgelopen drie jaar was ze het gezicht van onder andere L’Oréal, H&M, Emilio Pucci en Calvin Klein en volgens haar komt dit allemaal door één iets (of nou ja, eigenlijk twee).

De moeder van Phyllon (3) en Myllena Mae (7 weken) zegt dat het niet ligt aan haar blonde lokken of aan haar killer body, maar juist aan haar twee kids. Zelf zegt ze hierover: “I’ve always known that beauty is also from the inside, I’ve always believed that, but since I’ve started having a family, I became even more happy. I’ve also become more successful since I’ve become a mother. To me, that’s like proof that if you’re happy that’s good for you, and people see that.

Uiteraard moet je er ook hard voor werken, maar het is ook helemaal niet erg om een dagje niet naar de sportschool te gaan. Zelf blijft ze liever bij haar baby als dat haar op dat moment gelukkiger maakt. Ze sport natuurlijk onwijs veel en is veel weg van haar kinderen voor werk en daarom voelt ze zich niet schuldig als ze een dagje overslaat.

Dus wil jij succesvol zijn, dat hoeft niet perse op modellengebied, zorg er dan voor dat je gelukkig bent en dat je dit uitstraalt. Natuurlijk hoef je ook niet meteen aan kinderen te beginnen, want geluk zit in de kleinste dingen!

  • Doutzen
  • gezin doutzen

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties