0

DG 150Overal op het internet gaat het over de opmerkingen die Stefano Gabbana maakte over gay families en IVF-kinderen. De #boycottDG wordt veel gebruikt en ook andere celebs dan Elton John, die er het eerste bij was, hebben zich inmiddels in de discussie gemengd.

Ook binnen het Dolce & Gabbana bedrijf wordt de opmerking niet gepikt en de designers verliezen er zelfs personeel door. Het hoofd van hun online tijdschrift Swide Magazine heeft namelijk ontslag genomen bij het label. Op zijn Facebook plaatste Giuliano Federico een lang statement waarin hij zijn keuze uitlegt. De kern van het statement was: [de uitspraken] are in total conflict with my personal believes and with my commitments towards civil rights in my country. For this reason I’ve resigned from my role as editorial director at Swide.com. It is time that each of us makes little actions to claim their own believes.”

Ondanks zijn opstappen heeft Giuliano wel respect voor het duo en en hun visie voor de Dolce & Gabbana kleding. Hij vindt dat ze zouden moeten praten met hun kleren en niet hun persoonlijke opinies moeten uiten.

  • DG 500

(Beeld: www.gq-magazin.de)

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties