0

chanel 150De verschillende shows van modehuis Chanel zijn altijd spectaculair zowel de kleding als het decor en dat moest voor deze spring/summer 2015 collectie weer overtroffen worden. Ontwerper Karl Lagerfeld had daar een lastige taak aan, maar zoals we al verwacht hadden is het hem weer gelukt!

De Chanel show is net afgelopen en de vaste paradepaardjes van Lagerfeld als Cara Delevingne, Gisele Bündchen en Saskia de Brauw showde de prachtige stukken in het Grand Palais. Dat dit keer voor de gelegenheid omgetoverd was tot de straten van Parijs, zo was er Boulevard Chanel. Wat niemand in het publiek verwachtte was dat alle modellen protesterend met spandoeken en protestborden de catwalk bestormde. Met leuzen als: “make fashion, not war”, “free freedom”, “be your own stylist” en “ladies first” maakte alle modelen een statement voor vrouwenrechten.

De 22-jarige Cara was de aanvoerster van de modellen opmars, waar ook ome Karl zich bij had gevoegd. We kunnen wel spreken van één van zijn spectaculairste shows. We kunnen nu al niet wachten waar hij volgende fashion week weer mee op de proppen komt.

Bekijk het filmpje van de Chanel demonstratie hieronder.

www.instagram.com/misslisaarmstrong

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties