0

Cara Delevingne is boos! Het topmodel/actrice heeft het helemaal gehad met de paparazzi en gaat op Twitter flink tekeer. Samen met Kate Moss bracht ze een bezoek aan Milaan ter promotie van de #somethingincommon campagne van Mango en werd ze de hele dag gevolgd door een zwerm fotografen.

"De paparazzi wordt steeds erger! Ik klaag niet, maar ik vind het wel jammer dat ik om die reden niet in ijn eigen stad kan wonen. Ook de paparazzi in Milaan! Il bedek alleen mijn gezicht wanneer jullie gemeen of onbeschoft doen tegen me, laat me alsjeblieft niet altijd als een dier in de dierentuin voelen. Ik had echt zin in deze trip, maar nu heb ik het idee dat jullie dit verpest hebben."

"Kon ik jullie maar laten voelen hoe jullie mij laten voelen. Ik hoop gewoon dat jullie werk wel nog in staat zijn empathie voor andere te voelen. Zo niet, dan heb ik echt met jullie te doen. Er zal een dag komen wanneer ik tijd heb, en dan zal ik jullie adres achterhalen en buiten jullie huis samen met vrienden gewapend met camara's gaan kamperen. Eens zien wie er dan lacht. Sorry guys, rant over. Ik hoop dat jullie allemaal een goede dag hebben", aldus Cara. Wat vind jij van haar uitspraken?

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties