0

cara thumbAls je een model bent met de status van Cara Delevingne, kan het niet anders dan dat je liefdesleven ook veel besproken is. Na lovers te hebben gehad als Harry Styles van One Direction werd het bekend dat Cara Delevingne haar hart had verloren aan actrice Michelle Rodriguez. De vurige liefde was van redelijk korte duur want na zes maanden gooiden de dames de handdoek in de ring.

Nu heeft Cara een relatie met de 32-jarige zangeres St. Vincent sinds afgelopen december. Tijdens de Burberry show vorige week in LA verschenen de twee voor het eerst als koppel ten tonele op een groot event maar daarna gingen al snel de geruchten dat de liefde alweer voorbij zou zijn. Cara Delevingne plaatste teksten op Instagram die hintten op een gebroken hart waarna een throwback volgde van haar St. Vincent als klein meisje.

Wat de reden was van het plaatsen van al die posts op Instagram is onduidelijk, maar 11 uur geleden twitterde het topmodel: “I am very much in love ❤️”. Girl, you are confusing us!

Bekijk foto’s van Cara en St. Vincent samen hier!

  • cara nog steeds verliefd
  • cara gebroken hart
  • rumi
    #Rumi
  • pleasure
  • st vincent
    ❤️

(Beeld: www.instagram.com/caradelevingne)

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties