0

150 CaraGister kwam het nieuws naar buiten dat Cara Delevingne, een van dé grootste modellen van nu, stiekem altijd even een napje doet. Of ze nu op de set is, een shoot heeft of een interview met Vogue: als Cara haar rust nodig heeft, dan neemt ze dat.

Toch blijkt het verhaal niet helemaal zo gegaan te zijn en dat laat het model weten. Cara Delevingne is woedend over alleroddels die gaan dat ze continu slaapt. Het model snapt niet dat Vogue hier uitspraken over heeft gedaan en vindt het dan ook buitengewoon rude. Wij snappen dat Cara die rust nodig heeft, die ze dus schijnt te pakken, maar voor Cara is er niets begrijpelijks aan. Ze ziet de uitspraken dan ook eerder als een persoonlijke aanval.

Cara stuurt dan ook een paar tweets de wereld in met de vraag waarom zoveel mensen in de modeindustrie liegen en waar het supporten van elkaar is gebleven. Hoezo kan iedereen niet gewoon blij voor elkaar zijn in plaats van elkaar iedere keer maar weer naar beneden proberen te halen, vraagt Cara zich af. Haar tweets plaatst ze vervolgens ook op Instagram, om zo nog meer volgers te laten weten hoe ze er over denkt.

Lees haar tweets op de foto hieronder.

  • Cara
  • Cara D
  • 500 Cara

www.instagram.com/caradelevingne

(Tekst: Bridget van Alphen)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties