0

Cara Delevigne 150Cara Delevingne is hét model van dit moment en begint steeds meer een echte it-girl te worden. Zo loopt ze bijna tijdens elke fashionweek op de runway en heeft ze al verschillende grote campagnes op haar naam staan zoals Mulberry, YSL en Burberry.

Het gaat haar voor de wind zou je zeggen, maar een nare bijsmaak van haar bekendheid vindt zij de paparazzi en hun achtervolgingen. Cara is er nu helemaal klaar mee: ”De paparazzi is echt walgelijk, ik vind het belachelijk dat Parijs de enige plek is waar het illegaal is voor paparazzi om je te achtervolgen”, laat zij weten via haar Twitteraccount.

Nu Cara Delevingne openlijk uit de kast is gekomen met haar liefde Michelle Rodriguez, zijn beide dames een nog groter doelwit voor de paparazzi. Tijdens een romantisch tripje naar de zon in Mexico kon de hele wereld meegenieten van Cara en Michelle zoenend in zee.

Het is tekenend voor haar leven op dit moment. Cara is opeens zo’n beroemdheid geworden dat paparazzi geen genoeg van haar kunnen krijgen. Cara windt zich er zo over op, dat zij zelfs het drama van Diana erbij haalt. ”Het heeft zelfs iemands leven gekost! Diana, een inspirerende vrouw. Hierna veranderde er wel iets, maar het verandert nog steeds niet in Londen!’. Verder voegt zij er nog aan toe: ”Het maakt me bang, ze gedragen zich als moordenaars met hun telescopische lenzen, verborgen in bosjes of iets anders wat ze maar kunnen vinden”.

  • Cara Delevigne paparazzi 500

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Sanne Lankhuijzen)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties