0

Samen met een hecht team is Blake Lively al een aantal jaar bezig met haar lifestyle website Preserve. Hier worden mode-, beauty en lifestyle-tips gegeven en kun je bovendien kersverse scoops over Blake zelf lezen. Helaas voor Blake is ze genoodzaakt de website op zwart te laten gaan.

"Het is ons niet gelukt om de website te laten worden zoals ik in mijn hoofd had toen ik Preserve begon. We hebben een ontzettend goed team van mensen die enorm goed werk verrichten, maar de site is naar mijn mening te vroeg gelanceerd. De missie van de website was om onderscheidende content te bieden op een betekenisvolle manier. Dit was ook de reden om dit bedrijf te beginnen, juist niet alleen voor en over mezelf omdat ik beroemd ben. Het was niet de bedoeling om de website over mij te laten gaan en toch gebeurde dit."

"Het besluit om de website op zwart te laten gaan, is opwindend en super eng tegelijk. Ik had nooit gedacht dat ik de moed zou hebben om dit te doen. Om te zeggen: "Weet je wat, het is me niet gelukt om iets écht en eervol te creëren en ik weet dat ik veel beter kan dan dit." Ik blijf niet doorgaan met een product waar het team en ik niet trots op zijn."

Op 9 oktober gaat de website van Blake op zwart. Wat vind jij van haar besluit?

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties