0

selfies social media fotos met gala 640Afgelopen maandag vond het MET Gala plaats in New York. Genodigden moesten 25.000 dollar neertellen voor een entreeticket: niet een misselijk bedrag dus. Je zou denken dat je voor dat bedrag wel een beetje zelf mag invullen wat je wel en niet doet maar dat is helaas niet het geval.

De aanwezigen hadden een vriendelijk verzoek gekregen om het maken van snapshots voor social media achterwege te laten maar niet iedereen heeft zich hier natuurlijk aan gehouden. Kim Kardashian had bijvoorbeeld haar telefoon thuisgelaten om te voorkomen dat ze aan het fotograferen sloeg, maar pakte uiteindelijk Kanye’s telefoon erbij om wat kiekjes te maken. Ook Katy Perry, Madonna, Lady Gaga, Justin Bieber en Cara Delevingne gingen de mist in.

Vanzelfsprekend was Anna Wintour not amused dat zij haar regel hadden gebroken en vraagt de mensen die in de fout zijn gegaan om alsnog de kiekjes te verwijderen. Waarom het precies zo belangrijk is voor de hoofdredactrice van de Amerikaanse Vogue is niet duidelijk, maar wij verwachten dat iedereen braaf gehoorzaamd zodat ze volgens jaar nog een invite in de brievenbus ontvangen…

 • kim kardshian met gala foto 2015
  Kim Kardashian: "This beauty, this icon! I'm so so happy I met her!!!! We spoke about our amazing Armenian journeys! And that Bob Mackie gown she wore to the Met 1974"
 • dropping our single tomorrow #stolethispicfromM #MONSTERCATREBELHEARTS
  Katy Perry: "dropping our single tomorrow #stolethispicfromM #MONSTERCATREBELHEARTS"
 • justin bieber
  Justin Bieber: "(via @shots)"
 • #RIHunion #MetBall
  Cara Delevingne: "#RIHunion #MetBall"

(Beeld: www.instagram.com)

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties