0

main-adidas-relaunchcampaign-videoG-Star en Pharrell gingen vorig jaar een samenwerking aan om jeans te maken met daarin oceaanplastic verwerkt. Dat is het plastic dat wij met zijn allen in de oceaan dumpen en in het water blijft rondzwerven. Dit plastic vervuilt natuurlijk enorm en is ontzettend slecht voor de vissen en al het andere leven onder water.

Pharrell lijkt het tot zijn persoonlijke missie te hebben gemaakt om de hoeveelheid plastic in onze oceanen terug te dringen en is een boegbeeld voor mensen die bewust met de wereld om willen gaan. Dit blijkt ook uit de laatste twee projecten waaraan hij meedoet (lees hier).

Adidas is het volgende bedrijf dat zichzelf heeft voorgenomen om beter met de wereld om te gaan en een samenwerking aan te gaan met Parsley. Parsley is een bedrijf dat van het oceaanplastic stoffen kan produceren. Adidas heeft aangegeven deze stoffen vanaf 2016 in hun kleding te willen verwerken. Ook maakte Adidas bekend geen plastic zakjes meer mee te geven aan hun klanten.

De afgelopen samenwerking tussen Adidas en Pharrell kijk je in iedere sneakerwinkel nog recht in de ogen en anders zie je de Super Color sneakers wel over straat banjeren. Zal de nieuwe weg die Adidas inslaat te maken hebben met deze samenwerking? Of komen er misschien nog meer samenwerkingen aan tussen Pharrell en Adidas? Anyways, we like!

  • main-adidas-relaunchcampaign-video

(Beeld: www.adidas.nl)

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties