0

Modeshow Addy van den Krommenacker Fall Winter 2015 ‘London revisited’Laatst kreeg de Nederlandse ontwerper Addy van den Krommenacker niet zo’n goed nieuws voor zijn kiezen: hij zou, buiten zijn weten om, een fikse belastingschuld hebben opgebouwd. Een executieverkoop van de inboedel van zijn winkel leek onvermijdelijk, maar gelukkig is er nu goed nieuws voor de designer.

Afgelopen weekend toonde hij zijn nieuwste collectie, geïnspireerd op Londen, in het Larense Singer Museum en daar kon hij opgelucht aan het einde van de show over de catwalk lopen. Met behulp van derden heeft hij het verschuldigde geld aan de belastingdienst bij elkaar weten te sprokkelen. “‘Maandag wordt het geld overgemaakt naar de Belastingdienst”, aldus Addy van den Krommenacker.

Dat is gelukkig net op tijd, want dinsdag zou de veiling van de inboedel van zijn winkel plaatsvinden. De ontwerper verzekerde ons eerder dat geen van zijn jurken verkocht zouden worden en dan klanten gewoon hun bestelde items zouden ontvangen.

  • addy van den krommenacker 500
    Addy van den Krommenacker afgelopen weekend aan het einde van zijn show in het Singer Museum in Laren

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties