0

Miranda Kerr and Orlando Bloom take son Flynn out.Voor ons is het altijd al een speciaal momentje als de eerste sneeuwvolkjes van het jaar weer langzaam naar beneden dwarrelen, laat staat hoe een twee-jarig jongetje zich moet voelen. Voor het zoontje van Miranda Kerr was het dan ook één groot feest toen het in New York begon te sneeuwen.

Warm ingepakt in een winterjas, beanie en zwarte UGG’s genoot Flynn volop van al die winterpret. Grote vraag bleef natuurlijk hoe die sneeuw nou precies smaakte en er is maar één manier om daar achter te komen. Flynn twijfelde dan ook geen moment en met een open mondje probeerde hij de volkjes op te eten. How cute!

Moeder Miranda zag er natuurlijk net als altijd stunning en fashionable uit in een grijze jas met bijpassende jeans en hoge leren laarzen. Wel had het model een vrij opvallend accessoire. In haar linkerhand droeg ze namelijk een klein zwaardje. Probeert Miranda een nieuwe piratentrend te zetten of was het gewoon speelgoed van de kleine Flynn? Wij denken – en hopen vooral – het laatste…

Bekijk de foto’s hier.

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Isabelle Hooiveld)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties