0

SPOTTED SSPOTTED Sylvie glamorous op dreamballylvie glamorous op dreamballZe mag dan een aantal zware weken achter de rug hebben, Sylvie slaat zich er met veel stijl en klasse doorheen. Afgelopen week was de tv presentatrice aanwezig op het Dreamball in Berlijn en she looked stunning!

Sylvie was daar als ambassadrice voor de stichting ‘DKMS Life Foundation’ (Duits beenmergdonorcentrum) die als doel heeft kankerpatiënten te ondersteunen en motiveren in hun strijd tegen kanker. Het is niet vreemd dat Sylvie haar naam verbonden heeft aan dit goede doel, vier jaar geleden streed ze zelf nog tegen borstkanker.

De presentatrice zag er adembenemend uit in haar strakke witte galajurk met decolleté die afgezet is met kraaltjes en steentjes. In haar hand droeg ze een kristallen clutch. Haar rode nagels matchen perfect met haar vuurrode lippen. Zowel Sylvies kapsel als make-up was geïnspireerd op de jaren ’40 look, wat haar een glamorous uitstraling gaf. Niet alleen haar verschijning straalde klasse uit, toen ze gevraagd werd naar de situatie rondom Sabia en haar ex Rafael hield ze stijf haar roodgestifte lippen op elkaar, en reageerde met een beleefde glimlach.

Bekijk de foto’s hieronder!

Sylvie van the Vaart Dreamball Sylvie van the Vaart Dreamball Sylvie van the Vaart Dreamball Sylvie van the Vaart Dreamball Sylvie van the Vaart Dreamball

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Rosalyn de Lange)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties