0

Beyonce 150Stiekem zijn we allemaal fan van Beyoncé. Ze is misschien wel dé grootste artiest die er anno 2014 rondloopt. Ook zijn we allemaal stiekem een beetje jaloers op de tropische verschijning met haar bijzonder goede lichaam én stem en zouden we er het liefst nét zo uitzien als de zangeres.

Vanaf vandaag kan dat. Een beetje dan. Een van de outfits van Beyoncé is namelijk te koop en je hoeft helemaal niet zo te schrikken van de prijs als je misschien verwacht. Normaal zijn de outfits van de zangeres van allerlei dure designers en liggen de items totaal niet in ons budget, maar nu draagt Queen B een outfit die wel helemaal betaalbaar is!

Shine zoals Beyoncé dat doet in haar clip voor de nieuwe tour met manlief Jay Z. Ze hebben de trailer opgenomen ter promotie van de tour. Het is een korte film die veel belooft voor de tour van het stel, helaas is het een trailer voor een film die nooit uit zal komen. Queen B draagt een sporty roze candy top. De top is sportief en sexy tegelijk, helemaal leuk dus!

Klik op de foto om hem meteen zelf te bestellen en bekijk de korte film ‘Run’ hieronder.

Heb je zin om verder te shoppen? Bekijk dan in ons webshop overzicht de leukste online shops.

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Bridget van Alphen)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties