0

CoachellaCoachella is hét festival van Amerika. Het twee weekende tellende festijn in de woestijn trekt menig celebrity en die laten daar kosten nog moeite voor gespaard. Er wordt een nieuwe Coachella proof garderobe aangeschaft, het gelaat voorzien van een spray tan, de haartjes in model gekapt en de nagels goed gelakt.

Bij Coachella is het zien en gezien worden en er worden statements neergezet. De outfitjes die we daar spotten zullen de festival trend wereldwijd vaststellen. De bloemenkransen die Coachella afgelopen jaren domineerden zijn door de celebs en it-girls aan de kant geschoven voor hoedjes en petten en de witte kant achtige hippie jurkjes waren duidelijk de trend.

Zowel de Hilton zusjes als Rosie Huntington-Whiteley en Alexa Chung werden in luchtige witte ensembles gespot. Waar Paris nog aan haar standaard ballerina’s vasthoudt gingen de andere sterren voor gladiator sandalen en seventies slippertjes. Oversized zonnebril op de neus, franjes en geknoopte bandjes aan de pols. De Coachella look anno 2015.

Bekijk de jurkjes hieronder. Wil je bestellen? Klik dan op één van de onderstaande foto’s.

Heb je zin om verder te shoppen? Bekijk dan in ons webshop overzicht de leukste online shops.

www.asos.com

(Beeld: www.instagram.com)

(Tekst: Jasmijn Engering)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties