0

RIHANNARihanna’s enorme gele mantel ging al snel viral. Nadat de complete cast van de Wizard of Oz er op had gedanst, Sarah Jessica Parker met haar vurige hoofddeksel een RiRi omelet had gebakken en het Beest haar over de trappen begeleide was het tijd om de mantel van haar af te slaan en voor een luchtiger outfitje te verruilen.

Luchtig was in het geval van Rihanna ook echt ‘luchtig’. Onze favoriete bad gal organiseerde een privat Met Gala after party in Up & Down in New York. Het is natuurlijk pas echt een feestje wanneer de tepels van Rihanna geRSVP’d hebben en daar waren ze dan. Gekleed in een doorschijnende zwarte top afgezet met een randje bont vierden de boobs van de zangeres feest. Hoewel er in de top wel twee driehoekjes waren bevestigd, duidelijk om het één en ander te bedekken, bleken deze nogal nutteloos.

Nu weten we in ieder geval dat Rihanna een tepelpiercing van parels heeft. Klik hier om de look van Rihanna te bekijken. Geïnspireerd? Wij zochten een aantal tops in de stijl van Riri voor je. Wil je bestellen? Klik dan op één van de onderstaande foto’s.

Heb je zin om verder te shoppen? Bekijk dan in ons webshop overzicht de leukste online shops.

www.asos.com

(Beeld: www.instagram.com)

(Tekst: Jasmijn Engering)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties