0

SPOTTED Kylie Jenner One PieceNiet alleen de Kardashian sisters weten hoe ze de aandacht moeten trekken, ook half zusjes Kendall en Kylie Jenner weten de afgelopen tijd steeds vaker de spotlight te vinden. Nu Kylie Jenner zestien jaar is geworden is het haar time to shine en stapt ze uit de schaduw van haar big sisters.

Hoe doe je dat beter dan in een OnePiece met camoprint, moet Kylie hebben gedacht. Als een stel sexy fashion soldaten vierde het jongste Jenner zusje met haar blonde vriendinnen haar sweet sixteen in matching OnePieces. Kylie draagt haar pakje met een paar killer Christian Louboutins heels en knal rode lippen, waar ze maar weer eens mee bewijst dat een OnePiece niet alleen geschikt is voor een zondagmiddag op de bank. Met de matching blondines aan haar zijde, eveneens op killer Louboutins, vormt Kylie een gevaarlijk sexy leger waar niemand om heen kan. Wat ons betreft mag Kylie voor deze look de mode medaille in ontvangst nemen!

Bekijk Kylie en haar vriendinnen hieronder. Zelfde Camoflage OnePiece bestellen? Klik dan op één van de onderstaande foto’s.

Kylie Jenner in de Camo OnePiece

Kylie Jenner in de Camo OnePiece

Camouflage Onesie bij OnePiece.com

Camouflage Onesie bij OnePiece.com

Camouflage Onesie bij OnePiece.com

Camouflage Onesie bij OnePiece.com

www.onepiece.com

Heb je zin om verder te shoppen? Bekijk dan in ons webshop overzicht de leukste online shops.

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Jasmijn Engering)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties