0

Topmodel Kate Moss is duidelijk fan van de lingerie van het Nederlandse merk marlies|dekkers. Op het vliegveld in Parijs werd ze gespot met een luxe box met lingerie die ze kort daarvoor in de marlies|dekkers boutique store in Parijs had aangeschaft.

Volgens de dames in de marlies|dekkers store in Parijs kocht Kate Moss drie verschillende lingerie sets. Hoe gaaf!

Eerder maakte Kate Moss al kennis met de lingerie van marlies|dekkers doordat zij een aantal exclusieve sets opgestuurd heeft gekregen vanuit het hoofdkantoor in Nederland. Marlies Dekkers is ontzettend trots dat Kate Moss haar store in Parijs heeft bezocht, en dat zij weer een andere internationale grootheid aan de lijst met fans toe kan voegen.

“Het blijft telkens weer zo onrealistisch om een celebrity rond te zien lopen in een van jouw ontwerpen. Dat went nooit. Kate heeft hopelijk veel plezier gehad tijdens het shoppen en ik ga zeker contact met haar opnemen, want met zo iemand over lingerie praten is toch geweldig, ik ben al jaren fan van haar!” Marlies Dekkers

Nu is het afwachten hoe het topmodel de lingerie gaat combineren met een van haar fantastische outfits. Die kiekjes zie je dan natuurlijk meteen op I Love Fashion News!

www.marliesdekkers.com

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Nina de Bruijn)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties