0

Celeb outfits of the week 31-10Jennifer Lopez verschijnt keer op keer in de meest stijlvolle outfits. Nu de zangeres jurylid is van American Idol zien we haar keer op keer met jaloersmakende looks. Eigenlijk willen we het programma alleen al zien vanwege de prachtige glamour looks van J.Lo.

Tijdens de opnames van American Idol afgelopen dinsdag trok Jennifer Lopez alle aandacht naar zich toe. Ze droeg een culotte broek met daarboven een gouden Naeem Khan top met prachtige franjes. Op het eerste aanblik lijkt het alsof de zangeres een chique midi rok draagt, maar het is toch echt een stijlvolle wijde plead broek.

Haar make-up hield ze lekker in de herfstachtige sferen met bijpassende donkerrode lippen en haar kapsel was weer heerlijk zoals we van Jennifer Lopez gewend zijn; super strak en glad naar achteren in een ballerina knot. De zangeres bewijst maar weer dat ze echt wel gevoel voor fashion heeft doordat ze alle straten waar ze loopt moeiteloos in een catwalk omtovert.

Bekijk de look van Jennifer hieronder. Zin om ook zo’n mooie culotte broek te bestellen? Klik dan op één van de broeken.

Heb je zin om verder te shoppen? Bekijk dan in ons webshop overzicht de leukste online shops.

www.asos.com

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Jessica Besselsen )

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties