0

Rihanna CelineHet is waar, Rihanna kan alles hebben. Trek deze Bad Gal een vuilniszak aan en we zouden evengoed jaloers worden op haar outfit. Hoe komt dat toch? Tuurlijk RiRi is ongeëvenaard knap, maar ze heeft ook ontzettend veel lef waardoor ze overal mee weg komt.

De jaren zeventig zijn dit jaar een enorme trend. Flared jeans, grote ronde zonnebrillen en suède rokjes zien we deze zomer weer volop terug in het straatbeeld. Maar, er zijn ook letterlijkere vertaling van de seventies hippie trend te vinden. Zo rockte Rihanna op Hawaï een flower power jumpsuit van Céline. Compleet met een grote ronde zonnebril en een armband aan de bovenarm wist RiRi weer goed weg te komen met een look waar menigeen misschien van terugdeinst.

Ben jij net zo’n chick met lef als Rihanna dan is deze kleurrijke trend je op het lijf geschreven. Wij zochten een aantal flower power jumpsuits en co-ords in de stijl van RiRi. Bekijk ze allemaal hieronder. Wil je bestellen? Klik dan op één van de onderstaande foto’s.

Heb je zin om verder te shoppen? Bekijk dan in ons webshop overzicht de leukste online shops.

www.asos.com

(Beeld: www.instagram.com/badgalriri)

(Tekst: Jasmijn Engering)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties