0

SPOTTEDFestival queen Bella Thorne was dit weekend, tijdens het tweede weekend van Coachella, op het hipste festival van het jaar te vinden. Vorige weekend zagen we de roodharige actrice al in verschillende festival looks en ook nu ging Bella voor fleurige seventies outfits.

Als er één item is dat op een festival niet mag ontbreken dan is het wel de romper. We horen je denken, is dat niet een kledingstuk voor pasgeboren baby’s? Ja en nee. Dit keer hebben we het over het kleine jumpsuitje voor big girls. Bella Thorne combineerde haar romper met de nodige accessoires en die andere musthave van het seizoen. De gladiator sandaal. De zomerse rompers zitten niet alleen super comfi, maar zijn ook nog eens op allerlei verschillende manieren af te stijlen.

Flaphoed, bloemenkrans, enkellaarjes, slippertjes, statement ketting of buiktasje. Bij de korte onesie matched het allemaal. Bekijk een aantal rompertjes in de stijl van Bella Thorne hieronder. Wil je bestellen? Klik dan op één van de onderstaande foto’s.

Heb je zin om verder te shoppen? Bekijk dan in ons webshop overzicht de leukste online shops.

www.asos.com

(Beeld: www.instagram.com/bellathorne)

(Tekst: Jasmijn Engering)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties